Hur man kontrollerar rörelsen-Fake Rolex

Test Mobile kontrollerar bara för blotta metall, även om tillverkare måste lägga till några avancerade funktioner och den förmåga de vill flytta. Eftersom användarens hand används i kretsprovet måste all kommunikation avlägsnas från den svängande gyroen automatiskt förflyttas på grund av kronhjulets rotation till det höga växeln för att skada kedjan. De flesta testade bilarna blir autopiloter.

Varje mobilenhet levereras med en standard COSC-ratt, en begagnad (liten sekund eller andra hand) och en övre krona. Den elektroniska kameran registrerar den andra handens position var 24: e timme (exakt 1/10 sekund) och jämför den med den exakta millisekunden av referensomräkningen. Kameran skjuter två gånger för att försäkra sig om att åtgärden är igång. Under nästa 24-timmarscykel spolas kärnan och placeras vid lämplig temperatur. Processen fortsätter att genomföra 16 cykler. Under 11: e cykeln testas klockor kopior temperaturen på 23 grader Celsius för rörelse av minst 48 timmar i var femte riktning. Instrumentbeläggning betyder noggrannhet och precision av rörelsen. Precis som fotografering indikerar noggrannhet hur långt bort från målet, om noggrannheten är relaterad eller målet för skottet. Så, bordet är 15 sekunder om dagen, vilket kan vara felaktigt för bordet, men om det är snabbt (eller långsamt) på samma gång varje dag, är detta mycket exakt.

Hög precisionstabeller gör det enkelt att anpassa noggrannhet, men om noggrannheten är låg, finns det några problem med rörelse, till exempel effekten är inte balanserad, den kan rullas. För att analysera frekvensskillnaden mellan olika orienteringar kan COSC diagnostisera balansskillnaden, överdriven olja eller sidoytans och rundansbalansaxlarna, vilket måste ses igen. Fake rolex har en speciell maskin för att kontrollera mycket rörelse i en tidning som en boll. Enheten väljer rörelsen, läser skalan, kedjan och returnerar den till "loggen". Ovillkorliga sporter investerar i en annan förmåga.