U kent verschillende garens-replica horloges

De opvouwbare gesp omvat een tweewegsamenstel en eenrichtingsassemblage, vanaf de eenzijdige opstelling. Een gecompliceerde gesp is om te compenseren voor het ontbreken van een traditionele pinsetter en ontwikkeld; het grootste verschil is de pen alleen als onderdeel van de vaste band, gebruikt kunnen worden vastgesteld band en het andere einde - metalen vouwsluiting dagelijks slechts bewegen van het knoppensamenstel kan bedrijfsuren halen, het gehele proces zal wrijving veroorzaken veroorzaakt band rolex replica, teneinde het slot te beschermen rond de leren riem en intact.

Sinds de gebroken voorzijde met dubbele gesp complex, dus we hebben om uit te leggen de tekortkomingen zijdige vouwsluiting die onafhankelijk vouwsluiting, die is ontworpen voor een bepaalde lengte, omdat minder mensen polsen ook verschijnen grote proces van aanpassing beperkt is, nauwelijks gedragen, dan is de situatie zal , wat zal zijn.

Twee richtingen vouwen gesp een gesp is een soort verkregen van enkelzijdige vouwsluiting product bilaterale vouwdesign lijkt een vlinder, uitgespreid ze uit, zodat aan vlindersluiting in Zwitserse tijden ruimste, geen. De vlindergesp verbeterde de eerder genoemde nadelen van eenzijdig vouwgaren, dat niet langer beperkt was tot de grootte van de pols van de hoofdtafel. Omdat de vlinder replica horloges knoop meer delen dan een eenzijdige gevouwen garen voordeel storingsgevoelig tijdens routine frequentie verwijderen is een relatief grote toename en dubbele complex ontwerp staat ook dikker dan gemiddeld, ritssluitingen voor bevestigingsmiddelen wordt nadelig geacht gespen voor vlinders.