Bauhaus Travelers: Bell & Ross BR 03-92 Horograph és BR 03-92 Horolum (az árakkal frissítve) replika órák

A Bell & Ross, a repülőgép pilótafülke által ihletett óratervekről híres, a Bauhaus iskola tiszta vonalaira, derékszögére és funkció-első esztétikájára fordult, hogy két új órát inspiráljon, amelyek mindketten debütáltak a 2017-es Baselworldban: A BR 03-92 Horograph és a BR 03-92 Horolum.

A Bell & Ross BR 03-92 Horograph (fent és lent) tiszta és nem szabályozott tárcsa a repülőtéri terminálok óráinak megjelenését szolgálja. A mikrohullámú, matt kivitelű rozsdamentes acél tok a Bell & Ross klasszikus „körben négyzet alakú” formájú, 42 mm átmérőjű.replika órák A piszkos, szürke-hangos textúra az apró üveggyöngyök fémfelületre történő permetezéséből származik, hogy megkeményedjék és egységes, matt felületet adjanak ki, amely rendkívül fényvisszaverő. A Horograph tárcsa (a latin „Hora” órától és a „Graph” grafikától) nagyon olvasható fekete-fehér kontrasztot biztosít; a baton alakú kezek és indexek Super-LumiNova-val vannak bevonva a nagyobb éjszakai olvashatóság érdekében. Az óra tartalmazza az automatikus BR-CAL.302-et (a Sellita SW300-1 alapján), amely az órákat, perceket és másodperceket megjeleníti, valamint a dátumjelzést 4: 30-kor. Egy fekete gumi vagy fekete szintetikus szövetszalaggal van ellátva, gyöngyfúvott acélcsapos csattal, és ára 2 990 dollár.

Miközben a repülőterek belsejében lévő órák inspirálták a Horographot, a BR 03-92 Horolum (lentebb) a repülőterek kültéri területeit veszi észre. A tárcsa rendelkezik egy Super-LumiNova bevonattal, amely ugyanolyan intenzív zöld színben világít, mint a repülőtéri kifutópályák fényei (így a „Hora” és a „Lum” rövidítése a „Lumen” vagy „light”). A 42 mm-es gyöngyfúvott acél tok a márka korai BR-01 modelljeiben használtak. A szekrény - amely a burkolattal homogén sárgaréz-ródiumból készült - két egymásra helyezett fémlemezből készült,rolex replika a szürke felső lapon és a zöld színezett, tartós Super-LumiNova C3 bevonattal rendelkező vágott számokkal és indexekkel. lefedve az alsó lemezt. Ebben a „szendvics” építésben - a Panerai márkák által kedvelt - a lumineszcencia ragyog és könnyű éjszakai olvashatóságot biztosít a kivágásokon.

A zöld Super-LumiNova-t a kezükön is használják, és a borjúbőrszíj, rozsdamentes acél csattal, szürke színű. A BR 03-92 Horolum-ot a Sellita-alapú, önfúró BR-CAL.302-es berendezéssel szerelték fel, és egy dátumablakot is tartalmaz 4: 30-kor. Mindkét új órás tok 100 méteres vízállósággal rendelkezik, és nem átlátszó zafírkristályok vannak a tárcsákon.replika óra A Horolum egy 500 darab korlátozott kiadású, 3400 dolláros ár.